Succesvol adverteren op Google & social media

Wil je wél succesvol gaan adverteren, maar ben je klaar met de gouden bergen die snelle jongens beloven? Dan zit je hier goed.

Adverteren op social media & Google

Adverteren is voor bijna elk bedrijf interessant. Je bereikt er een specifieke doelgroep mee, je kunt producten en diensten snel testen en lanceren en je hebt natuurlijk veel inzicht in de prestaties van campagnes. En met zoveel kanalen waar je op kunt adverteren, zit er altijd een kanaal bij dat past bij jouw doelgroep. Maar zonder strategie gooi je onnodig geld weg.

Succesvol adverteren op Google & social media

Wil je wél succesvol gaan adverteren, maar ben je klaar met de gouden bergen die snelle jongens beloven? Dan zit je hier goed.

Adverteren op Google en social media

  Adverteren is voor bijna elk bedrijf interessant. Je bereikt er een specifieke doelgroep mee, je kunt producten en diensten snel testen en lanceren en je hebt natuurlijk veel inzicht in de prestaties van campagnes. En met zoveel kanalen waar je op kunt adverteren, zit er altijd een kanaal bij dat past bij jouw doelgroep. Maar zonder strategie gooi je je geld weg.

  Wat doet Getsync dan anders?

  Bij ons geen snelle jongens met nul garanties. Adverteren is, ook voor professionals, vaak een zaak van trial en error. We mochten willen dat er één succesformule was, die keer op keer toegepast zou kunnen worden. Elk bedrijf is anders, en zo is ook elke advertentiestrategie.

  Heldere communicatie staat bij ons op nummer 1. We doen geen beloftes, behalve de belofte om je zo goed mogelijk te helpen met het behalen van je doelen. Bij ons ook geen geheimzinnig gedoe. Wil je weten hoe iets werkt? Stel je vraag en we leggen het graag uit. Soms blijkt een advertentiekanaal niet goed te werken. Dan krijg je het advies om te stoppen. Niks zo erg als geld weggooien.

  Lang vast zitten aan abonnementen doen we ook niet aan. We adviseren wel altijd om het adverteren 3 maanden te doen in verband met opstarttijd, maar met een maand opzegtermijn staat flexibiliteit voorop. We willen dat jij blij bent, en resultaat ziet. En dat doen we door een ijzersterke advertentiestrategie op maat voor je te maken, mét de kennis en ervaring van meer dan 12 jaar adverteren. Of je nu een groot of kleiner budget hebt, adverteren is een optie voor jou.  

  De voordelen van adverteren via Getsync

  Eerlijke prijzen

  Bij Getsync werken we met vaste prijzen voor abonnementen. Je kunt je advertenties al uitbesteden vanaf €400 per maand. Vul het formulier in voor een voorstel op maat.

  Maatwerk strategie

  Alle ervaring vanuit meer dan 10 jaar adverteren nemen we mee om een advertentiestrategie te kiezen die past bij jouw doelstellingen en producten.

  Duidelijke communicatie

  Geen shady business praktijken hier. We leggen graag uit wat we doen, het waarom en het hoe. Houden je proactief op de hoogte en maken (vrijwel) alles meetbaar. Zo sta je niet voor verrassingen.

  Klaar voor eerlijk advertentiebeheer?

  Laat je gegevens achter en Simone neemt binnen 1 werkdag contact met je op. Of bel voor de snelste reactie naar 06 83948299.

  Voorkeur contact